El Club

Nit temàtica LA PANTERA a Zsa Zsa Discotheque

Nascuda l’any 2013, la Zsa Zsa Discotheque s’ha convertit en la discoteca més de moda i emocionant de Platja d’Aro. Situat al centre de la ciutat, trobaràs un espai elegant i divertit per a tots els amants de la vida nocturna. Durant l’estiu obrim totes les nits de la 1 del matí a les 6 del matí. Des de setembre fins a mitjans de juny pots visitar-nos en els mateixos horaris els divendres, dissabtes i qualsevol vispera de festiu nacional o local.

Festes temàtiques perquè gaudeixis d'una nit increïble

Organitzem gairebé totes les nits festes temàtiques dirigides a un públic d’entre 20 a 40 anys. Decoració especial, actuacions clàssiques o esbojarrades o Dj’s emergents són només algunes de les moltes sorpreses que trobaràs quan vinguis.

Consulta el nostre calendari de reserves per trobar més informació sobre preus i esdeveniments especials.

Veure els propers esdeveniments
Nit temàtica DESMAYO a Zsa Zsa Discotheque

Dues plantes on donar-ho tot: pista de ball, dos bars i zones VIP

El local es distribueix en dues plantes connectades entre si de manera oberta i inclusiva.

La planta principal té una pista de ball equipada amb dos bars i diverses taules VIP.

La planta superior amb vistes a la pista de ball ofereix un servei més exclusiu, amb taules i sofàs, ideals per a una experiència més VIP o per a esdeveniments privats per a grups nombrosos.

Tenim ganes de ser els vostres amfitrions per la nit! Farem tot el possible per a que tinguis la millor experiència possible. Tot el que has de fer és portar les teves bones vibres i un dress-code elegant per començar la festa!

Veure els propers esdeveniments