El Club

Nascuda l'any 2013, la Zsa Zsa Discotheque s'ha convertit en la discoteca més de moda i emocionant de Platja d'Aro.

Situat al centre de la ciutat, trobaràs un espai elegant i divertit per a tots els amants de la vida nocturna. Durant l'estiu obrim cada nit de la 1 del matí a les 6 del matí. Des de setembre fins a mitjan juny pots visitar-nos en els mateixos horaris els divendres, dissabtes i qualsevol vigília de festiu nacional o local.

Festes temàtiques perquè gaudeixis d'una nit increïble

Organitzem festes temàtiques dirigides a un públic d'entre 18 a 35 anys. Decoració especial, actuacions clàssiques o esbojarrades, Dj's emergents són només algunes de les moltes sorpreses que trobaràs quan vinguis.

Consulta el nostre calendari de reserves per trobar més informació sobre preus i esdeveniments especials.

Veure els propers esdeveniments

Dues plantes on donar-ho tot: pista de ball, escenari, dos bars i zones VIP

El local es distribueix en dues plantes connectades entre si de manera oberta i inclusiva.

La planta principal té una pista de ball equipada amb una barra, escenari amb cabina de DJ's i una zona amb diverses taules VIP.

La planta superior té vistes a la pista de ball i ofereix un servei més exclusiu, amb taules i sofàs, ideals per a una experiència VIP o per a esdeveniments privats per a grups nombrosos.

Tenim ganes de ser els vostres amfitrions per la nit! Farem tot el possible perquè tinguis la millor experiència possible. Tot el que has de fer és portar les teves bones vibres i un dress-code elegant per començar la festa!

Veure els propers esdeveniments